Tarieven BSR

Voor een behandeling bij BSR-Voorhout gelden vanaf 1 januari 2024 de volgende tarieven:

volwassenen   € 65,00
kinderen t/m 10 jaar   € 55,00

N.B. Bij verhindering kunt u tot 24 uur van tevoren uw afspraak telefonisch veranderen of annuleren. Daarna bent u de afgesproken kosten verschuldigd.

Betalingswijze contant of per pin na ieder consult. U ontvangt een kwitantie via email.

Vergoedingen zorgverzekeraars en andere mogelijkheden

In 2023 vergoeden verschillende verzekeraars BSR (gedeeltelijk) mits u een aanvullende verzekering heeft. De hoogte van de vergoeding en voorwaarden zijn afhankelijk van de door u gekozen polis. De volgende zorgverzekeraars vergoeden Body Stress Release op dit moment vanuit hun aanvullende pakket (onder voorbehoud: raadpleeg ook uw verzekeraar of polis): zorgwijzer

We merken dat steeds meer cliënten kiezen voor een basispakket zonder aanvullende verzekering en wat zij daarmee uitsparen gebruiken voor de (complementaire) zorg van hun eigen keuze. Het is aan te bevelen om u goed te informeren en op basis daarvan uw afwegingen te maken.

Veel bedrijven en organisaties stellen een persoonlijk budget beschikbaar om gezondheid en welzijn bij medewerkers te stimuleren. Vaak is het mogelijk om dit in overleg aan te wenden voor BSR. In verschillende CAO’s staat bijvoorbeeld opgenomen: “Het persoonlijk budget kan aangewend worden voor een aanvulling op de vergoeding voor studie en scholing, of voor andere maatregelen die een optimale en duurzame inzetbaarheid bevorderen.” BSR heeft in de praktijk inmiddels veelvuldig bewezen dat het optimale en duurzame inzetbaarheid van werknemers bevordert.