Praktijkinformatie en contact

Beukenrode 355
2215 JJ Voorhout
telefoon Paul: 06 22781838
telefoon Jeanine: 06 55866266

De praktijk is centraal gelegen in de regio Leiden, Katwijk, Duin- en Bollenstreek, prima bereikbaar per auto en OV.
De auto parkeert u (gratis) voor de deur.
Per trein is het slechts 5 minuten vanaf Leiden NS en 7 minuten vanaf Hillegom. De praktijk ligt op loopafstand vanaf NS station Voorhout.

Behandeling is alleen op afspraak. Neem vrijblijvend telefonisch contact op of gebruik onderstaand contactformulier. Tijdens een sessie kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden; spreek de voicemail in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

De behandelaars van BSR Voorhout zijn aangesloten bij de Body Stress Release Associatie Nederland en CAT complementair. Deze waarborgen kwaliteitseisen, onafhankelijke klachtenbehandeling (via GAT geschillen) en jaarlijkse bijscholing.

Tarieven vindt u op deze pagina.

Praktijkruimte Body Stress Release Voorhout

Nieuwe cliënten

Nieuwe cliënten zijn welkom bij Body Stress Release Voorhout: houd momenteel rekening met een wachttijd van ongeveer een maand voor uw eerste serie afspraken.

Onze werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Onze practitioners

Paul Weterings

Paul Weterings

Dankzij Body Stress Release zijn regelmatig terugkerende klachten in mijn onderrug verleden tijd. De kans om de opleiding tot BSR practitioner te volgen heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Ik heb daarvoor jaren met plezier in het bedrijfsleven gewerkt, maar zoals ik nu in de praktijk elke dag mensen ontmoet, ieder met zijn of haar eigen achtergrond en verhaal, is uniek. Het geeft veel voldoening om iemand te kunnen begeleiden met het kostbaarste wat we hebben, onze gezondheid, en te kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

Jeanine Weterings

Jeanine Weterings

Na de eerste Body Stress Release die ik vanwege rug-, nek- en hoofdpijnklachten kreeg (in 2001) wist ik het al: dit wil ik ook leren. Ik had daarvoor al heel wat therapeuten bezocht en deze milde, effectieve methode was een openbaring: ernstige hoofdpijnen verdwenen en mijn rug voelde weer soepel en sterk! Graag breng ik zoveel mogelijk mensen in contact met deze complementaire techniek om het zelfherstellend vermogen weer optimaal te laten functioneren. Ik geef naast Body Stress Release ontspanningsconcerten, stemcoaching en klanktherapie. Ook behaalde ik in 2023 mijn certificaat als orthomoleculair therapeut en ben ik beschikbaar voor leefstijl- en voedingsadvies.

Neem contact met ons op

N.B.  Bij Gmail en Hotmail komt onze mail soms in de spambox terecht, dus check die ook.

Wanneer u bericht van ons verwacht maar niet hebt ontvangen, neem gerust telefonisch contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Routebeschrijving