Praktijkinformatie en contact

Beukenrode 355
2215 JJ Voorhout
email: info@bsr-voorhout.nl
telefoon Paul: 06 22781838
telefoon Jeanine: 06 55866266

De praktijk is uitstekend bereikbaar met de auto en per OV.
De auto parkeert u (gratis) voor de deur.
Met de trein is het slechts 5 minuten reizen vanaf Leiden, de praktijk ligt op loopafstand van NS station Voorhout (400 meter).

Behandeling is alleen op afspraak. Neem vrijblijvend telefonisch contact op of gebruik onderstaand contactformulier. Tijdens een sessie kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden; wanneer u de voicemail inspreekt bellen wij zo spoedig mogelijk terug.

BSR Voorhout is aangesloten bij de BSRAN: Body Stress Release Associatie Nederland. Dit is de Nederlandse beroepsvereniging van BSR-professionals, die gecertificeerd zijn om de Body Stress Release-techniek in praktijk te brengen. Alle leden van de associatie werken volgens regels die zijn vastgelegd in de notarieel goedgekeurde statuten en het huishoudelijk reglement.

Praktijkruimte Body Stress Release Voorhout

Onze praktijk is vanaf maandag 11 mei weer open!

Zo zorgen we dat iedereen (weer) zo snel mogelijk met BSR kan starten:

* We nemen contact op met iedereen die afgelopen weken een afspraak gemist heeft.
* Ook de mensen die zich al hebben gemeld voor een afspraak of om te beginnen met BSR krijgen bericht.
* Als je al een afspraak had staan komende weken hoef je niets te doen: deze afspraken gaan door zoals gepland.

We nemen uiteraard alle voorzorgen in acht om veilig en hygiënisch te werken. We werken volgens het protocol van onze beroepsvereniging in samenspraak met gezondheidsinstanties. Een overzicht van onze maatregelen vind je hier.

Onze practitioners

Paul Weterings

Paul Weterings

Dankzij Body Stress Release zijn regelmatig terugkerende klachten in mijn onderrug verleden tijd. De kans om de opleiding tot BSR practitioner te volgen heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Ik heb daarvoor jaren met plezier in het bedrijfsleven gewerkt, maar zoals ik nu in de praktijk elke dag mensen ontmoet, ieder met zijn of haar eigen achtergrond en verhaal, is uniek. Het geeft veel voldoening om iemand te kunnen begeleiden met het kostbaarste wat we hebben, onze gezondheid en te kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

Jeanine Weterings

Jeanine Weterings

Na de eerste Body Stress Release die ik vanwege rug- en nekklachten onderging (in 2001) wist ik het al: dit wil ik ook leren. Ik had daarvoor al heel wat therapeuten bezocht en deze effectieve, lichaamsvriendelijke methode was een openbaring: hoofdpijnen verdwenen en mijn lichaam voelde weer soepel en sterk! Graag breng ik zoveel mogelijk mensen in contact met deze complementaire techniek om het zelfherstellend vermogen weer optimaal te laten functioneren. Ik geef naast Body Stress Release ook ontspanningsconcerten, stemcoaching en ander klankwerk: bodysoultuning.nl.

Neem contact met ons op

Wilt u snel contact met ons, dan is het raadzaam om in uw bericht uw telefoonnummer te vermelden.
 

N.B. We merken dat onze antwoordmails bij vooral hotmail- en gmail-accounts soms in de spambox belanden, check die dus ook en voeg voor de zekerheid uw telefoonnummer toe!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Routebeschrijving